Haluatko tutustua lajiin tai aloittaa harjoittelun? Voit aloittaa milloin vain.  Tunnille pääset mukaan yksityistunnin tai kaverin kanssa duo-tunnin kautta. Erikoiskurssit löydät kurssit välilehdeltä. Varaathan paikkasi 040-5183629/Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Haluatko aloittaa harjoittelun?

 

Sunnuntai 18.2.2018 kello 18.00-20.00

Perusteet pilates harjoitteluun matto- ja laite tunneille. Käymme läpi Moduulit eri tasoisita tunneista jonka jälkeen selviää jokaisen tunti tasot.

Tämän jälkeen mahdollisuus jatkaa viikkotunneille. Tervetuloa mukaan!

Hinta 75,00€/hlö (sis. 2h)

 

Erikoiskurssit

Pilates juoksijan harjoittelussa

Aikataulu vahvistuu pian..

Kurssi soveltuu erityisesti juoksua tai kävelyä harrastaville. Kurssin aikana saat vinkkejä siihen miten voit parantaa juoksukykyäsi ja miten käytät kehoasi taloudellisemmin.

Harjoitteiden avulla vahvistut ja opit hallitsemaan kehoasi ja asentojasi. Vamma riskisi vähenevät. Tulet tietoisemmaksi kehostasi

Tervetuloa mukaan!

Hinta 85,00€/hlö (sis. 2h)

 

Helmikuussa tulossa kävely/juoksu kurssi, kysy lisää!

 

 

 

Meillä voit hyödyntää muunmuassa Smartum-, E-Passi-, Edenred-, Tyky- ja Benify maksuvälineet. Meiltä saat myös lahjakortit. Studiolla myös maksupääte.

 

Varaa lahjakorttisi etukäteen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040-5183629.

Tervetuloa Studiolle Mattilanniemeen!

 

____________________________________________________________________________________________

Kurssikuvaukset:

Alkuperäinen pilates menetelmä

Matto tunnit 1-3

Klassinen Pilates on kehonhallintamenetelmä joka perustuu joseph Pilateksen kehittämään klassiseen repertuaariin 1900-luvun alussa. Menetelmä vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi. Olen kolmannen polven alkuperäisen pilates menetelmän opettaja. Haluaisin johdattaa sinun kehosi uuteen kokemukseen siitä miten kehosi voisi toimia ja miten kehosi tunnin aikana alkaa muuttua ja rankasi elää.

  • Opi alkuperäinen pilates menetelmä
  • Vahvista syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa
  • Saavuta hyvinvoiva ja liikkuva selkäranka
  • Nosta energiatasojasi
  • Koe pienryhmä harjoittelun hyödyt 

Viikkotunnit (ovat 60 minuutin mittaisia)

 LaitePilates

Laitetuntien tavoitteena on tehdä sinusta parempi mattoharjoittelija. Saat laitteista tukea ja apua asentoihin ja kehität voimaa työskennellessäsi jousivastuksia vasten. Laitetunneilla työskentelemme pienryhmissä. Laitetunneilla käytämme vaihtelevasti eri laitteita ja luomme monipuolisemman harjoitteluohjelman kehollesi. Laitetunnit ovat siis osa pilates harjoitteluasi jonka avulla kehosi vahvistuu ja muuttuu. Laitteiden kanssa työskentely auttaa saavuttamaan tuloksia nopeammin ja on todella tehokasta treeniä! 

Viikkotunnit (ovat 60 minuutin mittaisia)

 

PilatesEasy- Kehonhallinta

Alkuperäiseen Pilates menetelmään pohjautuvaa harjoittelua. Opi tuntemaan kehoasi ja sen viestejä. Vahvista ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Hahmota kehosi asentoa ja tapaa liikkua, lisää energiatasoja ja vahvista kehoasi. Tehosta kehon palautumista, lisää aineenvaihduntaa ja löydä lihastesi elastisuus ja työn tuottaminen sinulle hyödyllisellä tavalla.

Viikkotunnit (ovat 75 minuutin mittaisia)