Erikoiskurssit 2019

Sitovat ilmoittautumiset kursseille sähköpostilla tai puhelimitse. Kurssi maksetaan paikan päällä kokonaisuudessaan.
Peruutuksista veloitamme koko kurssihinnan. Sairaustodistuksella peruutus maksuton.

LaitePilates perusteet

Peruskurssi Pilates harjoitteluun. Sopii ensikertalaisille ja aloittelijoille. Saat perusteet hengitykseen ja pilates periaatteisiin niin matto- kuin laiteharjoittelussakin. Kurssin jälkeen mahdollisuus jatkaa viikkotunneille.

Sunnutaina 19.5.2019
Kello 19.00-21.00
Ryhmäkoko max. 4 hlöä

Hinta 75,00€

Pilates juoksijan harjoittelussa osa 1

Kurssin aikana tutustumme käytännön harjoittelun kautta siihen miten voit hyödyntää Pilates menetelmää harjoittelussasi. Haluatko olla nopeampi, tehokkaampi ja taloudellisempi juoksija. Harjoitteiden avulla ehkäiset myös vammoja ja vahvistat keskivartaloasi. Sovimme ryhmän kanssa yhdessä toisen osion aikataulusta. Kurssin ensimmäinen ja toinen osa toteutetaan osittain ulkona.

Kurssi tulossa kesäkuun alussa!
Ryhmäkoko max. 4 hlöä

Hinta 85,00€

(sis.2h opetusta+ harjoitus ohjelma

Pilates harjoittelu raskauden aikana ja sen jälkeen

Vapaudu selkäkivuista, helpota hormoni heilahteluja ja vähennä ylimääräistä painonnousua raskauden aikana. Tutustu miten voit harjoitella läpi raskauden eri vaiheiden ja synnytyksen jälkeen. Kurssi sisältää teoriaa, käytäntöä ja henkilökohtaisen harjoitus suunnitelman. Kurssi toteutetaan Studiolla.

Kurssi tulossa sykysllä 2019
Ryhmäkoko max. 4 hlöä

Hinta 85,00€

(sis. 2h opetusta+ henk. koht. harjoitus suunnitelm

Vapauta hengitys – voi paremmin

Onko hengityksesi pinnallista tai tuntuuko ettet edes muista hengittää? Tällä kurssilla keskitymme tekemään tilaa hengitykselle. Vapauta tilaa kehostasi ja vahvista hengityksen eri vaiheita. Nukut paremmin, olosi on virkeämpi ja näytät paremmalta. Ilmoittaudu mukaan!


Kurssi tulossa kesällä
Ryhmäkoko max. 5 hlöä

Hinta 75,00€