Alkuperäinen Pilates menetelmä Jyväskylässä

Pilates Studio Classic on Jyväskylän mattilanniemessä toimiva Pilates Studio, joka tarjoaa Pilates harjoittelua alkuperäisen menetelmän mukaan. Studioni kuuluu Suomen ensimmäisiin alkuperäisen Pilates menetelmän edustamiin studioihin ja on Jyväskylän ensimmäinen 2015 vuodesta lähtien. Studiollani on Prag Movementin valmistamat laitteet ja korkeat matot jotka ovat alkuperäisten Joseph Pilateksen suunnittelemien mittojen mukaan ruotsalaisena käsityönä tehty.

Pilates tunnit jakautuvat tasoihin matto tekniikka, I , II , III sekä laitetunteihin vasta-alkajat, keskitaso ja edistyneet. Studioni pyrkii olemaan mahdollisimman uskollinen alkuperäiselle Pilates menetelmälle, jonka Joseph Pilates on luonut. Tunnit haastavat kehoasi ja ovat ihan todellista treeniä. Alkuperäisen menetelmän avulla saat upeita tuloksia ja voit paremmin.

Studioni tarjoaa yksilöllistä opetusta pienryhmissä. Mattotunneilla on enintään seitsemän henkilöä. Laiteharjoittelu tunneilla on enintään viisi harjoittelijaa. Yksityis- ja Duo- tunnit voit tilata itsellesi viikkoaikataulun ulkopuolelta.


Kurssikuvaukset

Matto tunnit 1-3

Alkuperäinen Pilates menetelmä on kehonhallintamenetelmä joka perustuu Joseph Pilateksen kehittämään klassiseen repertuaariin 1900-luvun alussa. Menetelmä vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi. Klassinen repertuaari on Pilateksen kehittämä sarja liikkeitä joita opettelemme tunnilla. Tuntitasot jaettu 1-3. Matto tunnit ovat fyysisesti haastavimpia tunteja.

Viikkotunnit ovat
60 minuutin mittaisia.

LaitePilates

Laitetuntien tavoitteena on tehdä sinusta parempi mattoharjoittelija. Saat laitteista tukea ja apua asentoihin ja kehität voimaa työskennellessäsi jousivastuksia vasten. Laitetunneilla työskentelemme pienryhmissä. Laitetunneilla käytämme vaihtelevasti eri laitteita ja luomme monipuolisemman harjoitteluohjelman kehollesi. Laitetunnit ovat siis osa pilates harjoitteluasi jonka avulla kehosi vahvistuu ja muuttuu. Laitteiden kanssa työskentely auttaa saavuttamaan tuloksia nopeammin ja on todella tehokasta treeniä!

Viikkotunnit ovat
60 minuutin mittaisia.

Pilates Easy – Kehontuntemus

Alkuperäiseen Pilates menetelmään pohjautuvaa harjoittelua. Opi tuntemaan kehoasi ja sen viestejä. Vahvista ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Hahmota kehosi asentoa ja tapaa liikkua, lisää energiatasoja ja vahvista kehoasi. Tehosta kehon palautumista, lisää aineenvaihduntaa ja löydä lihastesi elastisuus ja työn tuottaminen sinulle hyödyllisellä tavalla.

Viikkotunnit ovat
75 minuutin mittaisia.