Pilates harjoittelua alkuperäisen menetelmän mukaan

Pilates Studio Classic on Jyväskylän Kuokkalassa toimiva Pilates Studio, joka tarjoaa Pilates harjoittelua alkuperäisen menetelmän mukaan. Studio kuuluu Suomen ensimmäisiin alkuperäisen Pilates menetelmän edustamiin studioihin ja on Jyväskylän ensimmäinen 2015 vuodesta lähtien.

Studiollani on Prag Movementin sekä Legacy Pilateksen valmistamat laitteet ja korkeat matot jotka ovat alkuperäisten Joseph Pilateksen suunnittelemien mittojen mukaan ja käsityönä tehty.

Pilates tunnit jakautuvat tasoihin. Matto tekniikka, I , II , III sekä laitetunteihin vasta-alkajat, keskitaso ja edistyneet. Studioni pyrkii olemaan mahdollisimman uskollinen alkuperäiselle Pilates menetelmälle, jonka Joseph Pilates on luonut. Käsittelemme ihmistä kokonaisuutena ja kehon hyvinvointi onkin yksi kantavista teemoistamme. Oikein linjattu vartalo voi paremmin. Tunnit haastavat kehoasi ja ovat ihan todellista treeniä.

Alkuperäisen menetelmän avulla saat upeita tuloksia ja voit paremmin.

Studioni tarjoaa yksilöllistä opetusta pienryhmissä. Mattotunneilla on enintään seitsemän henkilöä. Laiteharjoittelu tunneilla on enintään viisi harjoittelijaa.

Yksityis- ja Duo- tunnit voit tilata itsellesi viikkoaikataulun ulkopuolelta.

Pilates Studio Classic