Ilmoittautuminen ja käytäntö

Ilmoittautuminen ja käytäntö
Ilmoittautuminen ja käytäntö

Ilmoittauduthan kaikille ryhmätunneille ja kursseille etukäteen ajanvarausjärjestelmän kautta Yksityistunnit varataan suoraan Kertulta.

Harjoittelemme pienryhmissä, ryhmäkoot ovat 4-5 henkilöä.

Viikkotunneille ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Jäsenyys maksetaan paikan päällä kortilla kuukauden  ensimmäisellä viikolla. Tavoitteena on harjoitella vähintään kerran viikossa, jotta saavuttaisit tuloksia. Sitoudumme harjoittelussamme kuuden kuukauden jäsensopimukseen kerrallaan. Maksaessasi jäsenyyden olet lunastanut itsellesi mahdollisuuden harjoitella jäsenyys sopimuksen mukaisesti. Jos et jollain viikolla pääse sinulla on mahdollisuus korvata poissaolosi jollain muulla tunnilla. Saat harjoitella joustavasti kuuden kuukauden aikana 26 tunnilla. Pidäthän itse myös kirjaa käynneistäsi.

Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Ilmoittautumiset ja peruutukset vain ajanvarausjärjestelmään, sähköpostitse tai tekstiviestitse/puhelimitse.

HUOM!

Peruuttamatta jääneet tunnit katsotaan käytetyiksi. Peruuttamattomista tunneista veloitetaan koko tunnin hinta. Viikkotunneilla peruutus on tehtävä 24h ennen tapahtumaa, muutoin tunti katsotaan käytetyksi. Erikoiskursseilla/viikkoaikataulujen ulkopuolisilla tunneilla peruutukset 48h aiemmin. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan koko kurssimaksu. Jäsenmaksun maksaneilla korvausoikeus säilyy viikkotunneilla kun peruutus tapahtuu 24h ennen tuntia tai sairaustapauksissa samana päivänä. Jos olet varannut paikan, etkä saavu paikalle (No Show) tilanteissa korvaus oikeus evätään. Studio soveltaa tapauskohtaisesti ehtoja, kuten äkillisissä sairastapauksissa tilanne katsotaan asiakkaan parhaaksi. Jos kurssi on jo maksettu tai kurssille osallistuminen kurssin ajanjaksolla keskeytyy asiakkaan on mahdollista osallistua seuraavalle järjestettävälle kurssille. Tuntien kuvaaminen, äänittäminen tai muutoin kopioiminen on kielletty.

Osallistumalla tunneille hyväksyt ylläolevat ehdot. Studio kiittää yhteistyöstä ja toivottaa antoisia harjoitushetkiä!

Ilmoittautuminen ja käytäntö
Pilates Studio Classic