Kasvojooga menetelmä

Mikä Kasvojooga?

Meillä studiolla kasvojooga on vain nimike, sillä ei ole mitään tekemistä joogan tai henkisyyden kanssa itsessään. Menetelmä perustuu täysin tutkimuksiin, anatomiaan ja fysiologiaan. Tuntia ohjaa kouluttautunut kasvojooga opettaja.

Kasvojooga on menetelmä, joka rentouttaa ja venyttää kasvojen kiristyneitä lihaksia. Menetelmä sisältää hierontaa, stimuloivia harjoituksia lihaksille, iholle ja lymfakierrolle. Kasvojoogan tarkoitus on pehmentää, pidentää ja rentouttaa kasvojen, niskan ja hartioiden lihaksia.

Kasvojooga auttaa sinua hahmottamaan ilmeitäsi, kasvojen lihasten käyttöäsi ja havaitsemaan mahdollisia haitallisia maneereita jotka aiheuttavat jännitteitä kasvojen lihaksiin. Opettelemme katkaisemaan opitun ilmeen käytön ja ennaltaehkäehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

Tuntuuko sinusta että kasvojesi ilmeet eivät vastaa tunnetilaasi tai viesti kanssa keskustelijalle on ristiriitainen? Kasvojooga voi auttaa sinua rentouttamaan ja harjoittamaan kasvojen ilmeitä.

Kärsitkö purentalihasten kireyksistä tai leukanivelen oireista? Kasvojooga voi auttaa sinua rentouttamaan purentalihaksia ja auttaa aktiivisen työskentelyn kautta harjoittamaan leukaniveltesi terveyttä.

Kärsitkö hiustenlähdöstä tai onko hiustesi kasvu hidastunut? Kasvojooga voi auttaa sinua stimuloimaan hiustenkasvua.

Huomaatko ryppyjä, juonteita, uurteita, huulten kaventumista tai muita muutoksia kasvoissasi? Säännöllinen ja monipuolinen kasvojooga harjoittelu auttaa sinua ennaltaehkäisemään ja korjaamaan jo syntyneitä muutoksia kasvoihisi.

Kasvojooga ei sovi kaikille, mutta sopii kaikenikäisille. Kysy lisää studiolta ja tule rentoutumaan kanssamme!
Pilates Studio Classic