”Innostuin pilateksesta pari vuotta sitten, kun kävin tutustumassa Pilates Studio Classicilla Pilates Easyyn. Kaipasin tuolloin lisää voimaa juoksuharjoitteluuni. Kerttu näki minusta, että kaipasin treeniini jotain muuta, kuin Pilates Easyn rauhallisen tehokkaita liikkeitä. Hän suositteli minulle Laite Pilates -tunteja ja olin myyty!

Suosittelen Laite Pilatesta kaikille, jotka kaipaavat kehoonsa lisää vahvuutta. Laite Pilates -harjoittelu on mielenkiintoista ja Kertun osaavassa opetuksessa kehittyy nopeasti. Pilates toi uusia ulottuvuuksia juoksuharjoitteluuni. Hallitsin paremmin kehoni ja sain lisää voimaa askeleisiini. Pilates on luonteeltaan myös venyttävää, mikä toi paljon kaivattua rentoutta liikkeisiini.

Juoksuharrastukseni vaihtui hiljattain saliurheiluun, mutta pilatestreeniä en ole jättänyt. Siinä missä pilateksesta ennen hain voimaa juoksuun, haenkin nyt liikkuvuutta ja tukea saliharjoittelun ohelle. Laite Pilates -tuntien sijaan olen ottanut Pilates Easy -jaksoja ja haastanut itseäni Pilates Matto -tunneilla. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan eri tuntityyppejä harjoittelujaksoilla.

Kertun tapa opettaa on rauhallinen ja kannustava. Tunneilla saa hyvin yksilöllistä opetusta ja Kerttu mukauttaa tuntiohjelman kullekin ryhmälle sopivaksi. Pilateksessa olen huomannut, kuinka erilaiset kehomme ovatkaan. Toiset ovat hyvin liikkuvia, toisille se tuottaa haasteita. Joku löytää syvimmätkin lihakset nopeasti, toiset jutuvat keskittymään kovemmin löytääkseen ne. Pilates Studio Classicilla parasta onkin pienryhmät, jossa jokaisen liikkujan tarpeet huomioidaan. Kenenkään ei tarvitse murehtia omia heikkouksiaan, tunneilla on tsemppaava tunnelma ja liikkumisesta jää aina hyvä mieli.

Olen löytänyt Pilates Studio Classicilta liikunnan riemun, oppinut hirmuisen paljon kehostani ja kokenut onnistumisen tunteita! Pilateksesta on tarttunut mukaan ystäviä, lihasta ja hyvää oloa.”

– Ida, 23 v., Jyväskylä
”Olen löytänyt Pilates Studio Classicilta liikunnan riemun”
Pilates Studio Classic